Carusel Stiri Interne

Mihaela Radulescu si Dani Otil nu s-au despartit!

Scris de Administrator

Desi s-a zvonit in urma cu ceva vreme ca relatia dintre ei este de domeniul trecutului, Mihaela Radulescu si Dani Otil inca formeaza un cuplu fericit.

mihaela-radulescu-dani-otil2

In aceasta seara, Mihaela Radulescu va intra in ringul de la „Dansez pentru tine”. Ea a venit special de la Monte Carlo cu scopul de a dansa pentru un caz umanitar in cadrul emisiunii de la Pro TV.

Cu aceasta ocazie, vedeta va avea ocazia sa dea nas in nas cu fostul ei sot, Stefan Banica, cel care, alaturi de Iulia Vantur, prezinta show-ul de televiziune.

Nu are insa emotii pentru aceasta intalnire si spune ca relatia dintre ea si Stefan este una civilizata, ca se comporta civilizat de fiecare data cand se intalnesc, la fel cum o vor face si in aceasta seara.

„Eu cu Stefan ne-am tot intalnit, avem spectacole la care aparem impreuna. Promit ca o sa il pup in direct, o facem mereu cand ne vedem”, a dcelarat Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii „LA Maruta”.

Si cu toate ca in urma cu ceva timp, presa autohtona a speculat faptul ca Mihaela si Dani Otil s-au despartit, aceasta a spulberat complet aceste zvonuri, spunand ca iubitul ei ii va fi alaturi si de aceasta data, asa cum ii este mereu.

Scrie un comentariu