Stiri Interne

Mihaela Radulescu si Dani Otil, la brat prin Bucuresti, ca in vremurile bune

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au revazut si s-au plimbat prin Bucuresti, chiar la brat, ca in vremurile bune, pe cand formau un cuplu. Iata ce s-a intamplat si cum au ajuns sa fie fotografiati in acest mod.

mihaela-radulescu-dani-otil-bucuresti-1

Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au revazut dupa cateva luni bune, de cand nu mai formeaza oficial un cuplu. Cei doi au participat la o conferinta de presa ce anunta participarea la un maraton caritabil.

Daca la eveniment au sosit separat, la intervale diferite de timp, dupa conferinta, fostii parteneri au mai petrecut ceva timp impreuna.

mihaela-radulescu-dani-otil-bucuresti-2

mihaela-radulescu-dani-otil-bucuresti

Foto: Click!

Dani a condus-o pe Mihaela la un restaurant din zona 1 Mai unde au luat pranzul impreuna pret de doua ore. Apoi, prezentatorul de la Antena 1 a condus-o spre studiourile Pro TV unde Mihaela avea sa invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, unde sa vorbeasca, printre altele, si despre rolul ei de membru al juriului in concursul „Romanii au talent”.

mihaela-radulescu-dani-otil1

Mihaela Radulescu si Dani Otil au devenit un cuplu in anul 2008. In 2009, Mihaela, divortata de Elan Schwarzenberg, s-a mutat alaturi de fiul ei, Ayan, intr-un apartament din Monte Carlo.

mihaela-radulescuu-felix-nunta

In 2014, dupa sase ani de relatie, in mare parte la distanta, Mihaela si Dani au recunoscut ca s-au despartit, Mihaela implicandu-se ulterior intr-o noua poveste de dragoste, alaturi de parasutistul austric Felix Baumgartner.

Scrie un comentariu