Uncategorized

Mihaela Radulescu si-a schimbat look-ul pentru Romanii au Talent. Fanii i-au criticat picioarele!

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu si-a schimbat look-ul pentru Romanii au Talent. Vedeta poarta ochelari de vedere, insa nu acesta a fost detaliul care a starnit discutii pe internet. Ci… picioarele sale. Iata ce s-a intamplat!

mihaela-radulescu-ochelari

Mihaela Radulescu si-a schimbat look-ul

mihaela-radulescu-look

Mihaela Radulescu si-a schimbat look-ul pentru Romanii au Talent. Vedeta a aparut la preselectiile Romanii au Talent purtand ochelari de vedere, tinandu-si parul prins la spate. Insa nu acest nou look a starnit criticile fanilor sai, ci o alta fotografie in care si-a fotografiat picioarele aparent stranse de pantofii tip stiletto.

mihaela-radulescu-rochie-romanii-au-talent

mihaela-radulescu-degete-picioare

Desi are gambe frumoase, lucrate prin mult sport, carcotasii au tinut sa critice faptul ca vedetei i se vedeau venele proeminente de la picioare, detaliu ce ar fi “stricat” intreaga aparitie.

“Ce picioare urate!!!”, a scris o femeie, completata de altcineva care a concluzionat ca diva ar avea varice: “Acum la banii dvs. de ce nu va operati de varice, monturi?!!!”.

By request 🙂 #rochiedanabudeanu @danajustlove #louboutinheels – marsala #romaniiautalent

A photo posted by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Mihaela a vazut aceste comentarii si a postat la scurt timp un alt cadru cu picioarele sale, intr-o pozitie si o lumina mai buna care le-a evidentiat avantajele estetice.

They do the job :))#pantofiimihaelei #tomfordaddict #mihaelaradulescuschwartzenberg #romaniiautalent

A photo posted by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu