News

Mihaela Radulescu sare in ajutorul tinerei care cantareste doar 13 kg

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu s-a aratat foarte impresionata de cazul unei fetite de 15 ani care a ajuns sa cantareasca doar 13 kilograme, dup ace familia ei a refuzat sa o mai hraneasca. Vedeta s-a oferit sa o ajute pe adolescenta desi un posibil diagnostic a pus-o sever pe ganduri.

Mihaela Radulescu se afla de un an si jumatate la Monaco insa unele stiri din Romania ii ajung la ureche. Printre ele, si un caz mediatizat al unei tinere din Bacau care, la varsta de 15 ani, a ajuns sa cantareasca doar 13 kilograme. Familia ei a lasat-o, se pare, sa moara de foame.

„Mi-e greu sa cred ca mama si-a lasat copilul sa moara de foame. Trebuie sa gasim vinovatul. Acesta nu este un caz singular. Peste tot se intampla, in satele sarace din Romania. Femeii acesteia ii era foarte greu.

Este foarte greu sa ai grija de un copil care este doar racit, sa zicem, dar de o astfel de fetita care are mari probleme medicale?! Ar trebui sa facem ceva ca si copiii acestia sa aiba drepturi in tara asta!”, a mai spus Mihaela la emisiunea lui Madalin Ionescu.

Chiar daca s-a oferit sa o ajute cumva pe adolescenta, vestea ca ar putea suferi de screloza in placi a intristat-o si mai mult. „Nu vreau sa dau o veste proasta, dar daca este adevarat ca sufera de scleroza in placi, este imposibil sa o salvam. Deocamdata, pentru aceasta boala nu exista remediu. Dar trebuie macar sa o ajutam sa ramana in viata”, a declarat Mihaela Radulescu.

Scrie un comentariu