News

Mihaela Radulescu revine pe sticla de Sarbatori

Scris de Alexandru Manea

Chiar daca sta aproape de un an si jumatate la Monaco, Mihaela Radulescu nu s-a rupt complet de televiziunea din Romania. La fel ca si anul trecut, ea va realiza doua emisiuni speciale de Craciun si de 1 ianuarie pentru Antena 1.

Mihaela Radulescu va reveni pe sticla in calitate de prezentator a doua emisiuni ce vor fi difuzate de Craciun si de 1 ianuarie, pe Antena 1. Vedeta va face din nou echipa cu colegii alaturi de care a realizat ani de-a randul „Duminica in familie”.

Astfel ca va reveni in tara peste cateva saptamani si va filma, in avans, doua emisiuni de divertisment pentru Sarbatorile de iarna.

“Filmarile vor avea loc la mijlocul lunii decembrie, eu si echipa mea de la «Duminica in familie» va pregatim mari surprize. Dani va avea si el ediţiile lui speciale, de Sarbatori”, a declarat Mihaela pentru Click.

Ea inlatura posibilitatea sa petreaca Sarbatorile de iarna alaturi de iubitul ei, Dani Otil, sustinand ca sarbatoarea Craciunului are legatura doar cu fiul ei si cu familia lui.

Probabil, la fel cum s-a intamplat si in trecut, Mihaela va pleca alaturi de Dani intr-o mica vacanta imediat dupa Anul Nou.

In acelasi timp, Dani Otil lasa sa se inteleaga ca relatia pe care o are cu Mihaela are viitor batut in cuie. Mai exact, s-a autodescris ca fiind “aproape insurat”. Asa a declarat el in cadrul amtinalului din aceasta dimineata.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu