News

Mihaela Radulescu revine pe micul ecran alaturi de invitati precum Elena Udrea, Crin Antonescu si Loredana

Scris de Administrator

In 20 mai, Mihaela Radulescu revine pe micul ecran in prima editie a emisiunii ,,Alegerile Mihaelei”, care va fi transmisa live din Baneasa Shopping City. Vedeta va avea invitati precum Loredana, Sorin Oprescu, Elena Udrea, Catalin Morosanu sau Crin Antonescu

Mihaela Radulescu revine e micul ecran in emisiunea ,,Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV, incepand cu 20 mai. In emisiunea ei ii va avea ca invitati pe Loredana, Sorin Oprescu si familia lui, Elena Udrea, Catalin Morosanu si mama lui, Crin Antonescu, Rares Mocanescu si multi altii.

Emisiunea dureaza trei ore si va fi transmisa intre orele 14-17. Prima editie va fi transmisa live, din Baneasa Shopping City.

,,Dupa sase zile de munca, griji si probleme, avem nevoie de o zi de odihna, in care sa deschidem televizorul fara teama ca trebuie sa acoperim ochii sau sa astupam urechile copiilor. Avem artisti cu adevarat importanti pe plan international sau care stau lipiti in fruntea topurilor romanesti, mai avem inca politicieni de bun simt si oameni care merita cunoscuti, avem copii grozavi care nu mai au la ce sa se uite pe un canal romanesc, avem legende pe care trebuie sa le tnem vii”, a declarat Mihaela Radulescu, conform Cancan.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu