Stiri Interne

Mihaela Radulescu revine la Pro TV. Iata ce va face!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce a iesit din echipa emisiunii “Romanii au talent”, Mihaela Radulescu revine la Pro TV pentru un nou proiect. Iata ce emisiune va prezenta si cui ii va lua locul!

Mihaela Radulescu revine la Pro TV. Iata ce va face!

Mihaela Radulescu a surprins publicul anul acesta anuntand ca nu mai face parte din echipa juriului emisiunii Romanii au talent. Multi au crezut ca a renuntat complet la a mai lucra pentru productii TV in Romania si va sta departe de tara. Surpriza, insa, intrucat la anul o vom vedea din nou pe sticla. De aceasta data in calitate de prezentator al reality show-ului “Ferma” (fosta “Forma Vedetelor”), ea urmand sa ii ia locul Monicai Barladeanu.

„Revin si… nu oricum, ci într-un loc total neasteptat – în varful muntelui. Fara rochii cu paiete, fara tocuri, fara efecte de scena. Ador provocarile inedite, mi-am savurat pauza personala, acum abia astept sa ma întorc la munca. E un nou început, un nou format, o … noua abordare. Greu, interesant, riscant, emotionant… exact combinatia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viata”, a declarat Mihaela Radulescu.

Cu cine a fost inlocuita Mihaela Radulescu la Romanii au Talent

 

View this post on Instagram

 

Dupa Sarbatori, la @protv_romania cu #cristibozgan #backtowork #rogerthat 🙂

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

 

View this post on Instagram

 

La multi ani si pentru @protv_romania ! 👏🏻😘 #happyanniversary

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu