Stiri Interne

Mihaela Radulescu pleaca de la Romanii au talent. Se mai intoarce in tara?

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu a anuntat ca renunta la colaborarea cu Pro TV ca membru al juriului emisiunii “Romanii au talent”. Iata ce mesaj de adio a transmis.

Mihaela Radulescu pleaca de la Romanii au talent

Mihaela Radulescu nu va mai aparea ca membru al juriului la “Romanii au talent”. Vedeta a renuntat la aceasta colaborare, din motive personale, dupa cum precizeaza, si urmeaza a fi inlocuita, cel mai probabil, cu o alta persoana publica. 

Colaborarea cu Pro TV a inceput in urma cu patru ani. De atunci a fost la masa juriului, alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, inlocuit apoi de Florin Calinescu, alegand unii din cei mai talentati romani sositi la preselectii. 

Ramane de vazut in ce formula va reveni proiectul pe sticla, anul viitor, preselectiile fiind insa filmate in aceste luni. 

Mihaela Radulescu a facut show total la Romanii au talent! Era cat pe ce sa ramana goala

Mihaela a anuntat ruptura de Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare: 

“Dragii mei,

stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”

Scrie un comentariu