Carusel Stiri Interne

Mihaela Radulescu participa la „Dansez pentru tine”

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu va avea o aparitie speciala la „Dansez pentru tine”. Vedeta va veni de la Monte Carlo pentru a dansa, pentru un caz umanitar, urmand sa evolueze in fata fostului ei sot, Stefan Banica.

mihaela-radulescu-dansez-pentru-tine

Mihaela Radulescu a fost an de an curtata de Pro TV pentru a participa la „Dansez pentru tine”. La inceput, nu avea cum sa faca acest lucru, avand contract cu Antena 1, pentru ca apoi sa prefere traiul la Monte Carlo departe de lumea televiziunii.

In plus, nu ar fi acceptat, probabil, ca din postura de gazda a unei emisiuni de succes, cum era „Duminica in familie”, sa treaca la cel de simplu concurent care sa lupte cot la cot cu alte vedete mai mici din showbiz.

mihaela-radulescu-stefan-banica-nunta

 

Iata insa ca anii au trecut, iar acum Mihaela este dispusa sa vina in Romania pentru a dansa la Pro TV. Conform Libertatea, ea va intra in ringul de dans pentru a ajuta un caz umanitar.

Astfel se face ca vedeta se va undui pe ritmuri muzicale in fata fostului ei sot, Stefan Banica, prezentatorul show-ului. Nu se stie insa cine va fi partenerul de dans al Mihaelei, identitatea lui urmand sa fie dezvaluita cat de curand.

Scrie un comentariu