News

„Te rog sa mi-o pui”! „Asta e moda la Monaco”! Dialog spumos intre Teo si Mihaela Radulescu in platoul emsiunii „TEO Show”!

Scris de Administrator

Mihaela Radulescu se numara printre invitatii pe care Teo Trandafir i-a avut astazi, in prima editie a emisiunii „TEO Show” de la Kanal D. Intalnirea dintre cele doua vedete a facut deliciul telespectatorilor, iar tinuta extrem de sexy purtata de Mihaela Radulescu s-a bucurat de aprecierile tuturor!

teo-mihaela-radulescu1

Teo Trandafir a prezentat astazi telespectatorilor care asteptau cu nerabdare sa o revada pe micul ecran, o prima editie de senzatie a emisiunii „TEO Show”.

Printre invitatii care au raspuns prezent si i-au fost alaturi vedetei cu ocazia acestui nou inceput s-a numarat si Mihaela Radulescu, venita special de la Monte Carlo pentru a fi prezenta in platoul emisiunii lui Teo.

Mihaela si-a facut aparitia purtand o rochita neagra extrem de sexy si o pereche de sandale „gladiator” care i-au pus in valoare picioarele lungi si tonifiate.

„Asta e moda la Monaco!”, a exclamat Teo Trandafir atunci cand Mihaela Radulescu si-a facut aparitia in platou.

teo-mihaela-radulescu

Si fiindca asa se cuvenea, Mihaela Radulescu nu a venit cu mana goala, ci i-a adus lui Teo un cadou. Este vorba despre „o scrisoare de amor” si o bratara aducatoare de noroc.

La vederea frumosului accesoriu, Teo i-a spus Mihaelei: „Atunci poti sa mi-o pui?”, spre amuzamentul tuturor.

Diva de la Monaco s-a conformat imediat si i-a replicat: „In direct!”, punandu-i apoi la mana bratara de culoare rosie.

Scrie un comentariu