Stiri Interne Uncategorized

Mihaela Radulescu implineste 47 de ani! Cum s-a schimbat vedeta de-a lungul anilor?

Scris de Administrator

Mihaela Radulescu isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Vedeta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi si, chiar daca s-a mutat la Monaco, ea continua sa fie o voce importanta de care asculta femeile din tara noastra. Implicata in nenumarate evenimente caritabile , Mihaela a primit foarte multe premii pentru performantele pe care le-a obtinut si, daca privim in urma, diva a cunoscut o evolutie impresionanta.

mihaela radulescu 3

Nascuta pe 3 august 1969, la Piatra Neamt, Mihaela Radulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din tara. In prezent, locuieste la Monaco impreuna cu fiul sau, Ayan, dar vine in tara frecvent, mai ales ca este jurat in cadrul emisiunii „Romanii au talent”. Mihaela are o relatie de un an cu Felix Baumgartner, un parasutistb austriac, de aceeasi varsta cu ea.

mihaela-radulescu-felix-aniversare

De-a lungul anilor, Mihaela si-a schimbat serios infatisarea. A intrat in presa la inceputul anilor ’90, la Tele7ABC, apoi la continuat la Pro TV. Emisiunile pe care le-a prezentat i-au adus o faima din ce in ce mai mare, cea mai populara dintre ele fiind „Duminica in familie”, difuzata de Antena 1.

mihaela-radulescu-de-a-lungul-anilor__3_

A fost casatorita de 2 ori: din 1997 pana in 1999 cu Stefan Banica Jr. si din 2004 pana in 2008 cu Elan Schwartzenberg. A avut apoi o relatie de 6 ani cu prezentatorul Dani Otil, mai mic cu 11 ani decat ea.

„Nu am schimbat nenumarati barbati, nu am fost atat de capabila:)), ci mi-am trait relatiile si casniciile de cate 5,6, 10 ani, atat cat am fost fericita. Nu sunt o devoratoare de barbati, ci o femeie libera, care-si traieste iubirile si care stie si ce vrea si cine e. Fiul meu nu s-a intalnit niciodata cu Dani si nici cu Felix. Raman aceeasi mama iubitoare si responsabila, care nu face greseli majore. Ayan are un tata minunat si nu va cunoaste alt barbat, decat atunci cand voi considera asta un pas logic si nevatamator pentru el”, a marturisit diva de la Monaco.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, 31 martie 2006. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, 31 martie 2006. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

mihaela-radulescu si dani

 

Mihaela a fost intotdeauna un simbol al puterii si feminitatii. A avut intotdeauna grija sa arate bine si sa fie un exemplu pentru femeile care o urmaresc. Daca la inceputul carierei, culoarea roscata la par si hainele lejere o caracterizau, acum Mihaela este bruneta, mai sportiva si mai sigura pe ea.

mihaela

De-a lungul timpului, s-a scris ca ar fi apelat la mai multe operatii estetice: implant cu silicon, scoaterea unei coaste pentru a avea o talie mai subtire, dar si micsorarea nasului, interventie ce si-ar fi facut-o in ultimii doi ani.

mihaela-radulescu-gimnastica

„Nu mi-am scos nicio coasta si nici nu a dat vreun bisturiu iama in mine. Duc o viata sanatoasa, am o disciplina pe care putini o pot intelege si practica si nu ma lupt ca sa inving batranetea, ci ca sa-mi traiesc viata dupa pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce si cum vreau eu”, a afirmat Mihaela privitor la toate zvonurile aparute despre ea.

mihaela-radulescu-rochii

A iubit intotdeauna sportul, dar s-a concentrat mai mult pe latura sportiva de cand s-a mutat la Monaco. Trupul extrem de bine sculptat o face pe Mihaela Radulescu una dintre cele mai ravnite femei si putem afirma ca acum, la 47 de ani, este mai sexy decat la 25.

mihaela 2

 

 

Scrie un comentariu