News

Mihaela Radulescu si-a certat fanii: „Nimeni nu ma intreaba de Dani?”

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu si-a intrebat admiratorii pe Facebook, mai in gluma, mai in serios, de ce dupa zecile de postari de pana acum, nimeni nu s-a interesat ce mai face iubitul ei, Dani Otil. „Chiar nu mai crede nimeni in mine, ca femeie?”.

mihaela-radulescu-dani-otil1

Mihaela Radulescu este, de ceva vreme, extrem de activa pe facebook, postand cate un text la aproape o jumatate de ora distanta si raspunzand, din cand in cand, comentarilor interesante.

A bifat pana acum subiecte ce tin de mentalitatea romaneasca vs cea monagasca, despre conditia femeii, despre filosofie, despre familie.

Cand a venit vorba de iubire, nu a mentionat niciodata numele Dani Otil, insa nici admiratorii ei nu au intrebat-o vreodata despre el.

Acest fapt a facut-o sa exclame: „Dupa 51.000 de urmaritori si inca niste mii de prieteni, am constatat ca nu m-a intrebat nimeni, da’ nimeni de Dani. Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur ca sunteti oameni onesti si nu va intereseaza asternutul, dar chiar asa?! Chiar nu mai crede nimeni in mine, ca femeie?”.

La vederea unei astfel de postari, multi au mentionat ca nu le sta in fire sa o intrebe lucruri atat de intime si ca asteptau doar de la ea sa deschida subiectul.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu