Stiri Interne

Mihaela Radulescu face echipa cu Radu Mazare! Va defila deghizata in Cleopatra!

Scris de Administrator

Mihaela Radulescu, care a aparut de-a lungul carierei sale in mai multe productii cinematografice, a acceptat provocarea de a intra in rolul Cleopatrei in cadrul show-ul grandios in care primarul Radu Mazare il va intruchipa pe Cezar, imparatul roman.

 

mihaela-radulescu-radu-mazare-carnaval1

Mihaela Radulescu si-a confirmat prezenta la editia de deschidere a Carnavalului Mamaia, sambata, 5 iulie. Va fi un eveniment spectaculos, organizat de Primaria Municipiului Constanta si FashionTV Romania, in cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Vedeta va urca, alaturi de Radu Mazare, in carul alegoric al Primariei Constanta, si va defila in fata turistilor deghizata in Cleopatra. Nonconformistul primar va juca si el un rol de exceptie sambata seara, mai exact cel al imparatului roman Cezar!

Intregul eveniment va fi o productie impresionanta, la care vor participa peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalitati, dar si modelele FashionTV Romania.

Carele alegorice – cel al Primariei Constanta, pe care se va afla primarul Radu Mazare, si ale cluburilor Le Gaga, Ego, Fratelli, Bellagio, Tan Tan, Princess, Luv, Crema si Coyote Ugly – vor defila prin Mamaia, avand ca punct de pornire al defilarii piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piateta Cazino.

Carnavalul Mamaia se desfasoara in perioada 5 iulie – 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de cand carnavalul incanta turistii de pe litoralul romanesc.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu