News

Mihaela Radulescu o ataca pe Andreea Marin: „Este minunat sa fii celebra si rea”

Scris de Christian Stan

Din nou mare scandal intre dive! Mihaela Radulescu si Andreea Marin isi arunca din nou sageti prin intermediul presei. Dupa ce ieri Andreea Marin a atacat-o pe Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii lui Robert Turcescu de la B1TV, Mihaela Radulescu i-a dat replica la „Acces Direct”

Andreea Marin a fost invitata ieri in emisiunea lui Robert Turcescu  de la B1 Tv, prilej cu care s-a dezbatut incidentul de la CanCan TV, cand Andreea a fost agresata intr-un restaurant de Natalia Mateut. Pentru ca in discutie a intervenit comparatia cu Mihaela Radulescu, care a parasit tara tot din cauza presei, Andreea Marin a declarat ca o asemea comparatie nu o onoreaza.

„Te rog frumos sa nu facem comparatie ca nu ma onoreaza aceasta comparatie.(…) Ea este de partea cealalta, de partea publicatiilor, s-o spunem pe cea dreapta, ce sa ne facem ca ploua atat… stateau de gat pe la petreceri. Facand ce? Barfindu-si sotul, hai sa fim seriosi!”, a declarat Andreea Marin Bănica in cadrul emisiunii „Sub semnul intrebarii”, de la B1 TV.

In replica, Mihaela Radulescu ii raspunde cu aceeasi moneda si este de parare ca Andreea Marin duce un joc penibil.

„Nu doresc sa intru in acest joc penibil al Andreei, nu doresc sa-i comentez nici minciunile, nici isteriile din ultima vreme. Ma dezamageste inca o data, deci, nimic nou. Ii doresc spor in aceasta activitate «umanitara» si «onoranta» – nu e nimic mai frumos si mai nobil decat sa injuri colegi de breasla sau, pur si simplu, oameni care nu au facut rau nimanui. E minunat sa fii celebra si rea, e un exemplu bun pentru «Scoala mamelor». Atacati pe oricine, mintiti despre orice, astfel vom schimba România, cam acesta ar trebui sa fie sloganul Andreei Marin astazi”, a declarat Mihaela Radulescu pentru „Acces Direct”.

Scrie un comentariu