News

Exclusiv! Mihaela Geoana: „Am mancat serpi si melci. Cred ca am mancat si caine, intr-o deplasare in China”

Scris de Alexandru Manea

Arata impecabil la cei 51 de ani ai sai, insa Mihaela Geoana recunoaste ca nu se prea poate abtine de la mancare. Sotia lui Mircea Geoana declara pentru „D-Paparazzi” ca nu a gasit inca o bucatarie care sa nu-i placa si marturiseste ca a incercat tot felul de delicateste precum serpi, melci sau chiar caine.

 

miha_70050400

Intr-un interviu pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Mihaela Geoana recunoaste ca nu tine o dieta speciala, pentru ca nu se poate abtine de la mancare.

„Din pacate pentru mine, inca nu am gasit o bucatarie care sa nu-mi placa. Imi place sa incerc de toate. Noutati, delicatese sau ciudatenii. Recunosc ca am mancat broaste si melci, am incercat orice mi s-a oferit”, declara Mihaela Geoana.

Daca ar avea insa de ales intre serpi si creier pane, doamna Geoana ar alege serpii cu o singura conditie: sa fie bine gatiti.

„Creier pane am mancat cand am fost mica si nu mi-a placut. Prefer serpii, insa trebuie sa fie bine gatiti. Prefer si pisica de mare. Cred ca am mancat si carne de caine atunci cand am fost impreuna cu sotul meu intr-o deplasare in China. Le-am incercat cam pe toate”, declara Mihaela Geoana.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Scrie un comentariu