News

Drama Mihaelei Drafta: insomnii si fibrilatii cardiace de la pastilele de slabit!

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Drafta a traversat o perioada critica in care si-a pus sanatatea in pericol din pricina pastilelor de slabit. Designerul vestimentar a vrut sa scape de cateva kilograme depuse in ultima perioada si, neavand mult timp pentru a merge la sala, a ales calea cea mai scurta si a incercat pastile de tip “fat burner”, care insa au avut efecte adverse periculoase.

mihaela-drafta-pastile-slabit

Mihaela Drafta a renuntat la pastilele minune dupa doar 10 zile panicata din cauza problemelor de sanatate cu care s-a pricopsit: fibriliatii cardiace, insomnii si migrene. In aceste zece zile, designerul a reusit sa slabeasca doar 1,5 kilograme.

“Din cauza stresului am acumulat cateva kilograme pe care am vrut sa le dau jos alegand calea cea mai usoara. Asa am inceput sa iau niste pastile de tip fat burner foarte puternice. Sunt bogate in cofeina si ceai verde si accelereaza bataile inimii pentru a grabi metabolismul si a facilita arderea grasimilor. La prima vedere chiar asta fac, insa ce urmeaza iți da peste cap echilibrul organismului”, marturiseste Mihaela Drafta.

Mihaela-Drafta-Loft

Imediat ce efectele secundare au inceput sa apara, designerul a renuntat complet la pastilele de slabit si a incercat sa-si strecoare in programul ei incarcat macar cateva sedinte de sport pe saptamana.

“Am slabit doar un kilogram si jumatate pe parcursul a zece zile, insa cu un cost urias. Nu mai puteam dormi noaptea si nu mai aveam randament ziua. Mi-am dezechilibrat complet organismul si nu recomand nimanui sa apeleze la aceste pastile.

Acesta este si motivul pentru care le povestesc tuturor prin ce am trecut. Le-as ruga pe doamnele care citesc acest articol sa incerce mai degraba sa mearga la sala sau sa-si schimbe regimul alimentar decat sa ia pastile. Pe termen lung nu sunt o solutie buna. Mai bine cu mult efort, dar cu rezultate sigure si sanatoase!”, continua Mihaela Drafta.

Mihaela-Drafta-Glitter-bijuterii-3

Mihaela-Drafta-Glitter-fast-food-2

Mihaela-Drafta-Glitter-shopping

Mihaela Drafta este unul din cei mai experimentati designeri din Romania, detinand propria fabrica de productie, cat si un atelier vestimentar. Cea mai recenta colectie a sa, Glitter, va fi lansata in curand la New York si Los Angeles.

Scrie un comentariu