News Style Radar

Mihaela Drafta ne invata cum sa accesorizam corect rochia cu paiete

Scris de Administrator

Rochiile paietate continua sa fie in mare voga, regasindu-se si anul aceasta in colectiile marilor designeri. Pe cat sunt de glamouroase sunt, pe atat de multa atentie trebuie acordata accesorizarii acestora.

Mihaela-Drafta-Glitter-bijuterii-3

Designerul Mihaela Drafta a lansat de curand colectia “Glitter”, ce include rochii de cocktail realizate, in mare parte din material paietat, iar acum ne explica acum cum este bine sa accesorizam acest tip de vestimentatie pentru ca rezultatul sa nu fie excesiv de incarcat.

„In momentul in care optam pentru o rochie de paiete, trebuie sa fim constiente ca alegerea este, in sine, suficienta. Luciul paietelor, chiar daca nu este cel clasic, cu tenta cameleonica si vibranta, nu permite mari artificii.

Mihaela-Drafta-Glitter-fumatul

O femeie cu o tinuta din paiete este suficient de misterioasa si este bine sa ramana in aceasta zona fara a strica printr-un accesoriu deplasat sau cu un pantof nepotrivit. Personal, as opta pentru un singur accesoriu, respectiv, ori cercei, ori bratara, ori un inel. Accesoriile pot fi masive, cu pietre de buna calitate si foarte bine asortate cu culoarea rochiei (ori culoarea vestimentatiei, ori una neutra).

Mihaela-Drafta-Glitter-dulciuri-1

La capitolul incaltaminte, rochiile de paiete se accesorizeaza cel mai bine cu sandale sau cu pantofi foarte fini, clasici. Fiind o rochie de seara, incaltamintea trebuie dusa spre aceasta zona. In niciun caz  pantofii cu talpi groase, platforme sau accesorii din piele. Machiajul adoptat trebuie sa fie de diva, sa tina cont de fizionomia fetei, si sa se puna accent pe ochi, obraz sau buze”, declara Mihaela Drafta.

Mihaela-Drafta

La fel ca si colectiile anterioare, noua linie vestimentara Mihaela Drafta, Glitter, se regaseste la atelierul designerului din Concept Store-ul Mihaela Drafta (Str. Petofi Sandor 35, Bucuresti) si, in curand, pe site-ul oficial www.mihaeladrafta.ro.

Scrie un comentariu