News

Mihaela Drafta, schimbata radical de cand lucreaza in radio! „Te vindeca de inhibitii!”

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Drafta sustine ca radioul a reusit sa o schimbe radical. Designerul vestimentar modereaza de mai bine de un an o emisiune la Activ eFem, unde a avut ca invitati zeci de vedete din lumea showbiz-ului.

Experienta din studio, unde petrece ore in sir dialogand cu invitatii si cu ascultatorii a avut numai efecte binevenite. Mihaela sustine ca este mult mai dezinvolta si mai comunicativa de cand modereaza emisiunea respectiva.

“Sunt de fel o fire deschisa, comunicativa, insa experienta de la radio mi-a dat si mai mare incredere in mine. Sunt mult mai dezinvolta si mai dinamica in conversatie si in special la seminariile pe care le sustin.

Cand am fost la un seminar la Chisinau, de exemplu, fetele din public s-au declarat fascinate de faptul ca le-am vorbit aproape fara intrerupere timp de doua ore. Abia apoi am realizat ca meritul il are antrenamentul de la radio. Este ca o terapie psihologica. Te vindeca de inhibitii, iti alunga teama de a vorbi in public. Te schimba radical!”, declara designerul.

In paralel cu emisiunea de la radio, Mihaela Drafta se pregateste in prezent pentru lansarea unei noi colectii vestimentare si pentru un proiect de amploare destinat femeilor din Romania.

Scrie un comentariu