News

Mihaela Drafta, designerul rochiei Andreei Marin din FHM: „Poti fi atragatoare si interesanta si fara a apela la nuditate!”

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a acceptat propunerea echipei FHM pentru a realiza un pictorial inedit pentru coperta noului numar al revistei ce va aparea pe piata maine, 30 aprilie. Vedeta de televiziune a fost fotografiata in ipostaze romantice, elegante, purtand o rochie de seara realizata de Mihaela Drafta, cr

mihaela-drafta-andreea-marin-fhm

Pentru pictorialul FHM, Andreea Marin a ales o rochie a designerului roman, in linii simple, care ne duce cu gandul la eleganta si farmecul divelor de alta data.

“Andreea Marin este o femeie frumoasa si inteligenta, iar o femeie inteligenta stie sa isi foloseasca atuurile pentru a se reinventa in orice moment fara a merge spre o zona indecent. Este o femeie curajoasa, care stie ce vrea si are incredere in sine, iar acest pictorial ne demonstreaza ca poti fi atragatoare si interesanta si fara a apela la nuditate!”, declara Mihaela Drafta.

Mihaela-Drafta-Glitter-bijuterii-3

Andreea Marin nu este la prima colaborare cu Mihaela Drafta din punct de vedere stilistic. Vedeta a purtat creatiile cunoscutului designer in cadrul mai multor evenimente din ultimul an, atat in tara, cat si in strainatate.

Scrie un comentariu