News

Vacanta Mihaelei Drafta, data peste cap de vestea mortii lui Sergiu Nicolaescu

Scris de Alexandru Manea

Vestea decesului lui Sergiu Nicolaescu i-a dat peste cap vacanta Mihaelei Drafta. Cunoscutul designer vestimentar se declara foarte afectat de disparitia marelui regizor si marturiseste ca nu isi revine din soc, desi se afla in plin sejur de relaxare, peste hotare.

Mihaela Drafta isi petrece primele zile din noul an in nordul Italiei, in orasele din regiunea Toscana, si a aflat tragica veste prin intermediul prietenilor ei.

Designerul a avut ocazia sa il intalneasca pe regretatul artist cu ocazia unor proiecte speciale si se declara o mare admiratoare a operei sale, dar, mai presus de toate, a omului Sergiu Nicolaescu.

“Orice initiativa, orice gest, orice proiect era un exemplu pentru noi toti. Un profesionalism desavarsit din care oricare dintre noi ar trebui sa invete. Un om cu o energie fulminanta si o sete infinita de a a crea noi si noi lucruri frumoase! Ramas bun, maestre!”, declara Mihaela Drafta.

De altfel, designerul vestimentar a si publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie de colectie in care apare alaturi de Sergiu Nicolaescu, la care a atasat un celebru citat al artistului: “Eu o sa plec, dar nu o sa mor niciodata!”.

Scrie un comentariu