News

Exclusiv! Mihaela Constantinescu (dreapta): „In casa mea se gasesc numai obiecte hard luxury”

Scris de Administrator

Aseara, in Baneasa Shopping City, a avut loc un eveniment exclusivist: magazinul SIMONA a lansat Rosenthal si Versace concept boutique. Mihaela, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a marturisit ca adora sa-si decoreze locuinta cu obiecte dintre cele mai scumpe.,

Recunoscut pentru selectia de branduri exclusiviste, magazinul SIMONA a lansat seara trecuta Rosenthal si Versace concept boutique in cadrul unui eveniment care a stat sub semnatura elegantei si a rafinamentului.

Vedetele din Romania au fost prezente la acest eveniment, precum Simona Patruleasa, Sophia, Raluca Lazarut, Albertina Ionescu, Mihaela Constantinescu, Ellie White.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, ne-a declarat ca si-a decorat singura locuinta si ca intotdeauna pune accent pe obiecte pretioase de decoratiune interioara.

,,Imi decorez singura casa, pentru ca ma pricep si este chiar o pasiune pentru mine. Pun accent pe obiecte scumpe, pe hard luxury. Toata mobila mea este Smania, covoarele si anumite obiecte din casa sunt Armani, vesela este Rosenthal.”

Despre cel mai scump obiect decorativ, Mihaela Constantinescu refuza sa vorbeasca.

,,Mie nu imi place sa vorbesc despre ce este mai scump, cea mai scumpa sunt eu… Am o figurina dintr-o serie limitata Lanvin, care reprezinta o silueta de femeie. Este, de fapt, un manechin intr-o prezentare, din portelan, pe care o iubesc foarte mult. Am cumparat-o de la Paris”, mai spune Mihaela.

Scrie un comentariu