News

Mihaela Borcea poarta talismane norocoase pentru a scapa de mercurul din organism

Scris de Alexandru Manea

Dupa ani buni in care a incercat prin metode medicale sa scape de intoxicatia cu mercur, Mihaela Borcea sustine ca se bazeaza de ceva vreme pe influenta unor talismane norocoase.

mihaela-borcea

Mihaela Borcea se lupta de ani buni sa elimine mercurul din  organism cu care a fost intoxicata. A apelat la o serie de tratamente medicale, iar acum, vazand ca nu a rezolvat complet problema, spera ca talismanele norocoase pe care le poarta sa isi faca efectul dorit.

“Am descoperit de curand ceva talismane pentru protectie. Pentru feng- shui, port pe mana o bratarica cu niste cristale care semnifica cele sapte chakre, care stiu ca ma vor proteja. Problemele de sanatate inca exista, dar nu vreau sa mai comentez.

Sunt optimista si increzatoare indiferent prin cate greutati va trebui sa mai trec. Am speranta si incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine. Am fost nu numai la medic. Merg frecvent si la biserici si la manastiri, ma rog. E importanta pentru mine aceasta legatura cu Biserica. D

aca se intampla sa nu reusesc sa ajung la manastire, asa cum a fost cazul de curand, atunci aleg sa trimit ce trebuie pentru ca fetele bisericesti sa se roage si pentru mine. Am o foarte buna relatie cu Parintele Iustin Parvu si Maicuta Iustina care este stareta manastirii unde parintele este ingrijit. Se spune despre parinte ca este un sfant in viata.

Mi-a dat mai multe rugaciuni sa spun in fiecare seara, dar eu cred ca este suficient sa spunem Tatal Nostru. Sa o spunem in fiecare zi, in gand, ori de cate ori putem. Eu spun Tatal Nostru cand merg cu masina sau cand trec pe langa o biserica”, a declarat Mihaela Borcea pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu