News

Mihaela Borcea promoveaza dieta lui Silvio Berlusconi

Scris de Sorin Dutoiu

Dupa ce a fost plecata pentru cateva zile in Italia pentru a participa la Ferrari Days dar si pentru a discuta cu partenerii sai detaliile implementarii pe piata romaneasca a unei diete revolutionare, Mihaela Borcea s-a intors in Romania cu planuri mari impresionata fiind de efectele benefice pe care aceasta dieta le-a avut si asupra premierului Silvio Berlusconi care a slabit 4 kg in doar 8 zile.

Astfel, implicandu-se in campania mondiala impotriva obezitatii Mihaela Borcea a organizat la Bucuresti un prim seminar in cadrul caruia renumiti profesori cercetatori in materie de nutritie si fitness au prezentat colegilor sai din Romania produsele Tisanoreica.

Alaturi de Gianluca Mech, cel a carui familie detine de 150 de ani secretul dietei minune, dieta ce a devenit un must have atat in Itialia cat si in SUA, la Bucuresti a fost prezent si profesorul Antonio Paoli, unul dintre cei mai importanti specialisti din Europa.

Antonio Paoli este medic, profesor doctorand la Institutul Superior de Educatie Fizica din Italia, profesor in teoria si tehnica programelor de fitness, lector in fiziologia umana, responsabil pentru multe proiecte de cercetare si totodata seful echipei medicale a sportivilor profesionisti din Italia.

Conferinta tinuta de acesta la Bucuresti despre produsele Tisanoreica pe care Mihaela Borcea le-a adus in exclusivitate in Romania la clinica Michelle i-a impresionat si pe medicii specialisti romani.

Printre acestia s-a aflat si doctorul Liviu Batineanu, medicul echipei Dinamo, care a apreciat principiile active 100% naturale ale acestui tip de dieta mentionand ca o va recomanda si fotbalistilor.

Scrie un comentariu