News

Mihaela Borcea, Doina Melinte si Elisabeta Lipa au oferit cadouri copiilor nevoiasi

Scris de Administrator

Mihaela Borcea, Doina Melinte si Elisabeta Lipa au oferit ieri cadouri copiilor nevoiasi de la centrul de plasament Sf. Iosif, in cadrul unui eveniment caritabil, “Suflet langa suflet”, organizat intr-un mall din Bucuresti. Camelia Sucu a sustinut campania de la distanta.

Trupa Vunk, Antonia, Nicola si Andrei Leonte au fost invitatii celei de-a sasea editii a galei caritabile “Suflet langa suflet”, care a avut loc, marti, 27 martie, la Sun Plaza Shopping Center din Bucuresti.

Pe langa spectacolul de zile mari, la eveniment au fost oferite si multe cadouri celor 60 de copii prezenti, copii cu care soarta nu a fost deloc generoasa.

Printre invitati s-au numarat si Mihaela Borcea, care a venit insotita de cei trei copii ai sai, Antonia Melissa, Mihai Angelo si Patrick Cristian.

Au mai fost alaturi de copii Doina Melinte, Elisabeta Lipa, dubla campioana mondiala la scrima – Anamaria Branza, Carmen Ciubotariu, Cristina Niculae si Oana Munteanu (sotiile fotbalistilor Liviu Ciubotariu, Marius Niculae respectiv Catalin Munteanu).

„Intr-o lume plina de rautate si ignoranta, noi am ales sa daruim si sa ne imbogatim sufleteste. Am ales sa oferim putina bucurie copiilor privati de caldura sufleteasca specifica unui camin. Ei nu mai sunt singuri, ne au pe noi”, a declarat Mihaela Borcea, alaturi de intreaga echipa de organizatori.

Si-au oferit sprijinul si alti oameni de afaceri, printre care si Camelia Sucu, care, chiar daca nu a fost prezenta, a sustinut din suflet aceasta campanie inca de la prima editie.

„Suflet langa suflet” reprezinta campanie umanitara organizata cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

Scrie un comentariu