News Stiri Interne Vedete

Michelle Obama, tribut lui Prince la intalnirea cu Regina Elisabeta

Scris de Christian Stan

Presedintele Barack Obama si Michelle Obama i-au facut o vizita Reginei Elisabeta a II-a, tocmai de ziua ei de nastere. Regina a celebrat pe 22 Aprilie implinirea varstei de 90 de ani, insa Michelle Obama a fost in centrul atentiei purtand o rochie mov, gest interpretat ca fiind un tribut adus cantaretului Prince.

michelle-obama-intalnire-regina-elisabeta

michelle-obama-intalnire-regina-elisabeta-1

Michelle Obama i-a adus un tribut lui Prince purtand o rochie magenta si o haina mov la intalnirea cu Regina Marii Britanii, tocmai in ziua in care aceasta a sarbatorit implinirea varstei de 90 de ani. Cuplul prezidential american a fost primit cu tot protocolul ce se cuvine vineri la Castelul Windsor, acolo unde au luat cina cu Regina si printul Phillip tocmai de ziua ei aniversara.

Pentru fotografia oficiala Michelle Obama a purtat o rochie magenta Oscar de la Renta, iar pentru turul Castelului a purtat pe deasupra o haina mov, Narciso Rodriguez. Aceasta marcheaza ultima vizita a lui Barack si Michelle Obama in Anglia in calitate de cuplu prezidential.

Culoarea hainei mov nu a fost deloc intamplatoare si a fost modul in care Prima Doamna i-a adus un tribut cantaretului Prince, decedat in cursul zilei de joi, la varsta de 57 de ani. Administratia prezidentiala a emis un comunicat oficial la doar cateva ore dupa moartea cantaretului, cei doi numarandu-se printre marii fani ai artistului.

Scrie un comentariu