Stiri externe

Michelle Obama candideaza la presedintia SUA in 2020? Iata ce raspuns a dat!

Scris de Alexandru Manea

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa o vada pe Michelle Obama prima femeie presedinte al Statelor Unite ale Americii. Sotia lui Barack Obama primeste mesaje de incurajare sa faca acest pas si sa isi depuna candidatura. Iata ce le-a raspuns aceasta.

michelle-obama-candideaza

Michelle Obama, prima presedinte a Statelor Unite ale Americii? Astfel isi doreste, se pare, din ce in ce mai multa lume. Dupa ce Hillary Clinton a ratat aceasta ocazie, pierzand in fata lui Donald Trump, cei care o apreciau, se pare, se reorienteaza spre sotia lui Barack Obama, Michelle, care, multumita popularitatii in ascensiune, este dorita in functia supreme din stat. S-a creat chiar si un hashtag folsoit de sustinatorii ei pe social media, #Michelle2020.

“Mai avem patru ani! Sa actionam!”, a scris un fan pe Twitter.
“Un lucru bun se va intampla… in patru ani, Michelle Obama va fi prima femeie de culoare presedinte. Incepeti sa vizualizati acest lucru, oameni buni!”, a comentat altul.
“O sa intru in hibernare pana in 2020 cand Michelle Obama va fi presedinte”, a mai scris o alta persoana.

michelle-obama-eleganta-13

Prezenta la o conferinta zilele trecute, Michelle Obama a avut surpriza ca un spectator din sala sa strige “Candideaza la presedintie”. La auzul acestui indemn, Michelle a inceput sa rada si i-a replicat in gluma “Tu de acolo, liniste!”. Optimistii spera ca, in anii ce vor urma, Michelle sa prinda curaj si sa faca acest mare pas, sperand ca va avea sanse mai mari decat Hillary Clinton.

Scrie un comentariu