ADPM Beauty Stiri externe

Michelle Obama poarta bijuteriile create de romanca Narcisa Pheres

Narcisa Pheres
Scris de Administrator

La ultimul discurs al lui Barack Obama in calitate de Presedinte al Statelor Unite, desfasurat pe 11 Ianuarie la Chicago, Michelle Obama a purtat pe mana dreapta un inel creat de designerul de origine romana Narcisa Pheres, reprezentat in Romania de Sorin Dutoiu si Christian Stan, specialistii in Celebrity PR de la ADPM PR.

Bijuteria face parte din colectia Aristeia, creata de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry si fost inspirata din gradinile Zen si templele din Kyoto.

Narcisa Pheres

Inelul purtat de Prima Doamna a Statelor Unite este realizat manual din aur alb si contine Ice Diamonds, gri si verzi.

Narcisa Pheres

Aristeia este un cuvant grecesc ce inseamna excelenta sau perfectiune, iar colectia pastreaza un echilibru perfect intre designul vintage si cel contemporan, fiecare piesa avand o poveste aparte.

Narcisa Pheres

Cu toate ca punctul principal de inspiratie a fost Japonia, in bijuteriile create de Narcisa Pheres pentru Maki Jewelry se regasesc si influente din calatoriile designerului in Africa, India si Egipt.

Narcisa Pheres

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, iar, dupa ce a studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American si s-a mutat in Tokyo si, ulterior, in Hong Kong, a dezvoltat la nivel international brandul exclusivist PHERES, rasfatand gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare si vestimentatii si accesorii masculine Bespoke.

Narcisa Pheres

Reprezentanti ai famiilor regale, celebritati din lumea filmului si a sportului, jucatori importanti din sfera afacerilor se numara printre cei care poarta bijuteriile creatoarei de origine romana.

Pheres aduce luxul spre origini, creind produse exclusiviste, de o calitate exceptionala pentru o piata de nisa compusa din cunoscatori ai bunului gust.

Despre autor

Administrator

1 comentariu

Scrie un comentariu