News Video

VIDEO! Michel Telo, cel mai bine platit artist care a concertat intr-un club din Romania! Afla cati bani a primit brazilianul!

Scris de Christian Stan

Michel Telo, interpretul hitului „Ai se eu te pego”, a concertat aseara la Princess Summer Club din Mamaia in fata a peste 10.000 de persoane, toti platitori de bilet. Publicul a fost in delir si a cantat alaturi de Telo vreme de o ora, cat a durat recitalul acestuia. Apoi, artistul a acordat sute de autografe si s-a pozat cu fanii sai.

Mamaia a rasunat aseara pe acordurile pieselor lui Michel Telo, faimosul brazilian sustinand aseara primul concert in Romania, la Princess Summer Club din Mamaia.

Michel Telo devine astfel cel mai bine platit artist care a concertat vreodata intr-un club din Romania, acesta primind pentru recitalul sau nu mai putin de 250.000 de euro.

Michel Telo este in primul sau turneu in Europa si va sustine 18 concerte in 21 de zile. Va parasi Romania marti, dar promite sa se intoarca. De la concertul lui de la Mamaia nu a lipsit nici primarul Radu Mazare, care a venit inconjurat de numeroase domnisoare.

Scrie un comentariu