News Style Judgement

Michael Phelps, fotografiat langa Larisa Latynina, gimnasta care detine 18 medalii la Olimpiada!

Scris de Christian Stan

Nici ca se putea o alaturare mai fericita intre cel mai de succes sportiv al Planetei si cel mai popular brand de fashion high-end. Michael Phelps este noul brand ambasador Louis Vuitton, in campania „Core Values”, iar fotografiile au fost realizate de faimoasa Annie Leibovitz. …

In noua fotografie din campania „Core Values” a brandului Louis Vuitton, Michael Phelps este fotografiat alaturi de Larisa Latynina, o gimnasta faimoasa din fosta Uniune Sovietica. In cadrul Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, Michael Phelps a intrecut-o pe Larisa si a devenit cel mai premiat sportiv al tuturor timpurilor.

Larisa detinea recordul cu 18 medalii castigate la Olimpiada, insa Phelps a intrecut-o la Londra si a reusit sa termine Olimpiada cu 22 de medalii in palmares.

Intr-o alta fotografie din campania lui Phelps pentru Louis Vuitton, acesta apare in speedo, in cada de baie, avand alaturi de geanta de voiaj inscriptionata cu monograma brandului.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu