Stiri externe

Noile piese ale lui Michael Jackson sunt „cele mai bune pe care le-ai auzit vreodata”! Asta spun criticii!

Scris de Christian Stan

Un nou album Michael Jackson, intitulat XSCAPE, va fi lansat pe 13 mai. CD-ul va contine 8 piese nemaiauzite, inregistrate de regretatul superstar, produse si remasterizate de nume cunoscute precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Cativa critici de muzica au ascultat deja albumul si au declarat ca sunt „cele mai bune piese auzite vreodata”.

michael-jackson-xscape-album

Criticii de muzica sunt convinsi ca XSCAPE va fi un adevarat fenomen muzical si va deveni, foarte repede, discul anului. Cei mai avizati critici de muzica din Statele Unite au ascultat zilele trecute piesele de pe noul album al Megastarului si au numai cuvinte de lauda la adresa productiei. „Sunt cele mai bune piese ascultate vreodata. Istoria pop se scrie postum”, este de parere unul dintre ei.

XSCAPE continua traditia lui Michael Jackson a de a lansa albume care au doar un singur cuvant este produs de LA Reid, seful de la Epic Records. Acesta a avut acces la toate inregistrarile din cariera Megastarului, Michael avand in jur de 200 de piese inregistrate si nelansate in momentul mortii sale.

„Mostenirea lui muzicala este impresionanta. Am ales cateva piese puternice pe care le-am prezentat ulterior unor producatori precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Am ales producatori cu care a lucrat sau alaturi de care si-ar fi dorit sa lucreze. De obicei sunt cinic cand vine vorba despre albume postum, insa cred ca am facut o treaba de care insusi Michael ar fi tare mandru”, declara LA Reid.

Scrie un comentariu