News

Este confirmat! Duetele Michael Jackson-Queen, lansate in 2012!

Scris de Sorin Dutoiu

Colaborarile a doi dintre cei mai buni solisti vocali din toate timpurile vor vedea lumina zilei in 2012. Trei piese inregistrate de Michael Jackson si Freddie Mercury (Queen) in anii 80 sunt gata sa fie lansate!

Doi dintre cei mai buni solisti vocali ai tuturor timpurilor si-au unit talentele in anii ’80 inregistrand cateva piese care, pana in acest moment, nu au fost oficial lansate pe piata.

Pana in 2012 cand, conform Artisan News Service, ele vor fi incluse pe un nou album Queen. „Piesele sunt inca in proces de masterizare”, informeaza sursa.

Melodii precum „State of Shock”, „Victory” sau „There Must Be More To Life than This” urmeaza a fi incluse intr-un album ce va vedea lumina zilei anul acesta.

Pana in acest moment, pe internet au scapat inregistrari a doua piese, intr-o varianta slaba calitativ.

Brian May, chitaristul trupei Queen, spune ca a primit acordul companiei care gestioneaza drepturile de autor ale lui Jackson si ne-a asigurat in toamna anului trecut ca acest album se va lansa in curand.

Piesele au fost inregistrate in anul 1983, in casa lui Michael Jackson din Encino, in perioada in care trupa Queen se afla in turneu in Los Angeles. De altfel, Megastarul a fost atunci surprins in spatele scenei si in public la concertele trupei britanice.

Piesa „State of Shock” a fost ulterior inregistrata cu Mick Jagger (Rolling Stones) si figureaza pe albumul trupei The Jacksons, „Victory”.

Pana la mult-asteptata lansare, va invitam sa ascultati un mix reusit al mai multor hituri semnate Michael Jackson si Queen.

Scrie un comentariu