News

Dezvaluiri socante in 250 de pagini de mailuri! Michael Jackson a fost fortat sa revina pe scena, cu toate ca suferea de paranoia si anxietate!

Scris de Christian Stan

In jur de 250 de pagini de e-mailuri schimbate intre promotorii concertelor lui Michael Jackson de la Londra, in primavara lui 2009, au devenit publice, iar din acestea reiese ca Megastarul nu se afla in cea mai buna etapa a vietii sale. Michael suferea de paranoia si anxietate, fapt ce a nascut ingrijorare in tabara organizatorilor.

Publicatia Los Angeles Times a intrat in posesia a 250 de pagini de mailuri schimbate intre sefii de la Anschutz Entertainment Group, cei care finantau turneul „This Is It”, si membri ai echipei de productie. Aceste e-mailuri, din care reiese ca Megastarul se afla intr-o stare de sanatate deplorabila, vor fi folosite ca dovezi intr-un proces ce va debuta anul viitor intre firma de asigurare a concertului si organizatori.

Compania de asigurare Loyds of London va cere in fata instantei anularea clauzei de asigurare de 17,5 milioane de dolari pe care ar trebui s-o plateasca organizatorilor de la AEG Live conform contractului incheiat la inceputul lui 2009. Pe baza acestor e-mailuri, cei de la Loyds of London vor invoca nulitatea clauzei, mentionand ca organizatorii i-au mintit in legatura cu starea de santate a Megastarului.

Pe rol mai exista un alt proces, prin care mostenitorii lui Michael Jackson cer daune morale celor de la AEG LIVE pentru exercitarea de presiuni asupra lui Michael in ceea ce priveste acest turneu, cu toate ca starea lui era precara.

Din aceste mailuri reiese ca regizorul show-ului Keny Ortega, care era prieten al lui Jackson de mai bine de 20 de ani, le-a spus in nenumarate randuri organizatorilor ca Michael nu era pregatit pentru un comeback. „Sunt multe semne de paranoia, anxietate si comportament obsesiv. Cred ca avem nevoie de un psihiatru foarte bun pentru a-l evalua. Este urgent”, a scris Ortega intr-un mail.

„Este ca si cum as avea in fata doi oameni. Unul care isi doreste sa reziste si sa revina la statutul de odinioara, iar altul care se afla prea slabit si obosit sa mai lupte”, mai scrie Ortega.

Disperarea in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Michael reiese si din mailurile schimbate de promoterul Randy Phillips cu alte persoane din boardul AEG. „Michael s-a inchis in camera lui, a baut si nu da niciun semn. Incerc acum sa-l trezesc si sa-l mobilizez. Am tipat la el atat de tare incat s-au miscat si peretii”, a descris Randy cele petrecute inaintea conferintei de presa de la Londra, din martie 2009, care anunta seria concertelor din turneul „This Is It”.

In mod public, cei de la AEG au continuat planul declarand: „Michael este foarte concentrat pe revenirea lui, se afla in forma maxima si abia asteapta sa-si surprinda fanii”.

Din aceste mailuri reiese ca Randy Phillips i-a sugerat lui Ortega sa-si vada de treaba lui si ca nu este necesar niciun psihiatru, intrucat medicul angajat ca sa aiba grija de Michael Jackson, doctorul Conrad Murray, este cel mai in masura sa-si dea cu parerea. Acesta a fost angajat de catre AEG la insistentele lui Jackson pentru suma de 150.000 de dolari pe luna, iar Murray a declarat celor de la AEG ca totul este sub control.

Pe de alta parte, reiese ca Murray nu dorea sa-si piarda locul de munca intrucat acesta se afla in pericol de a fi evacuat din casa in care locuia din cauza ca nu si-a paltit ipoteca.

Avocatii celor de la AEG Live au declarat ca mailurile publicate sunt incomplete si nu fac nimic altceva decat sa puna intr-o lumina proasta compania si mai sustin ca Randy Phillips a exagerat in multe dintre acestea.

Scrie un comentariu