Carusel Stiri Interne

Exclusiv! Iubitul Madalinei Ghenea, vizita in Romania!

Scris de Alexandru Manea

Michael Fassbender. iubitul Madalinei Ghenea, si-a inceput anul cu o vizita incognito in Romania. Actorul din „Shame” a parasit ieri tara cu un zbor Tarom Bucuresti-Milano, acolo unde a avut un loc rezervat la clasa Business. Michael nu a fost insotit la zborul de intoarcere de Madalina Ghenea ci a calatorit singur pana la Milano.

michael-fassbender-hd-wallpapers
Se prea poate ca vizita incognito a lui Michael Fassbender in Romania sa fie legata de Madalina Ghenea, actrita petrecandu-si sarbatorile in Romania, fara sa faca mare tam-tam pe seama intoarcerii ei acasa. Fassbdender a parasit Romania ieri, la bordul unei curse Tarom cu destinatia Milano, acesta avand loc la clasa business.

photo

In urma cu o saptamana, Madalina a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mesajul „Home”, iar acesta pare sa fie facuta la casa parintilor ei din Slatina.

„Am zburat ieri in avion cu Michael Fassbender. Se intorcea singur la Milano. Nu stiu ce a facut in tara, insa avea loc rezervat la clasa Business. Statea pe locul 1F. O prietena de-a mea, care avea loc tot la Business, a intrat in vorba cu el si au discutat despre filmele lui. A fost foarte amabil si prietenos”, declara un pasager al aeronavei  in exclusivitate pentru ADPM.

madalina2

Actorul, in varsta de 36 de ani, si Madalina Ghenea (25 ani) au fost surprinsi iesind dintr-un supermarket din Noua Zeelanda la inceputul lunii noiembrie, iar relatia romancei cu Michael vine la doar cateva luni dupa ce a pus punct idilei cu Gerard Butler, care a durat mai bine de un an. Despre Madalina s-a zvonit ca s-a intors in bratele fostului ei iubit, fotbalistul italian Marco Boriello, insa se pare relatia nu a durat nici de aceasta data.

Spre deosebire de Gerard Butler, care se afla intr-o pasa descendenta a carierei sale, Michael este unul dintre cei mai apreciati actori la ora actuala de la Hollywood. Rolul lui din filmul “12 Years a Slave”, in care intra in pielea unui stapan de plantatii de sclavi, a fost intens laudat de critica de specialitate si ii va aduce, foarte probabil, o nominalizare la Oscar.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu