News

De ce vrea Mica sa-si traiasca drama singura, fara a-i impovara pe altii cu durerea ei!

Scris de Administrator

Atunci cand a aflat ca sufera de o boala grava, Michaela Niculescu a hotarat ca trebuie sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-i feri pe cei dragi de suferinta pe care ar simti-o daca ar fi constienti de starea ei precara de sanatate. Nu si-a dorit pe nimeni aproape si a trait viata la maxim, dupa cum o prietena de-a fostei vedete Abracadabra a marturisit pentru ziarul Libertatea.

mica-abracadabra

Mica nu si-a dorit nicio secunda sa-i impovareze pe cei apropiati cu vestea ca sufera de o boala grava, ciroza. Mai mult decat atat, a refuzat complet avansurile barbatilor ce o curtau, din dorinta de a nu ajunge sa vada pe cineva suferind alaturi de ea.

Dupa cum o prietena de-a Michaelei a declarat pentru Libertatea, zana cu ochi albastri s-a refugiat in muzica si distractia in cluburi.

“Nu cred ca Mica tinea regim, asa cum se face cand afli ca ai o astfel de boala. Ea mergea foarte des sa cante in cluburi si sa se simta bine in compania prietenilor. Traia si se bucura de fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Nu stiu insa ss mai fi avut vreo relatie serioasa in ultimul an. Se intalnea cu multi baieti, avea foarte multi prieteni, dar nu se apropia prea mult de nici unul dintre ei, desi nu putini erau cei care o placeau”, a marturisit amica Michaelei.

In cursul zilei de ieri, Mica de la„Abracadabra” a iesit din coma indusa si nu mai este conectata la aparatele de respirat artificial.

Scrie un comentariu