News

O mai tineti minte pe Mica de la Abracadabra? O vom revedea in curand la „Vocea Romaniei”! Vrea sa se relanseze in muzica!

Scris de Alexandru Manea

Michaela Niculescu, blondina care in copilarie, pe cand activa in emisiunea Abracadabra sunt numele „Mica”, era unul din idolii pustanilor din Romania, vrea sa se relanseze in muzica si este pregatita sa se inscrie la „Vocea Romaniei”.

abracadabra-3

Mica de la Abracadabra, pe numele ei adevarat Michaela Niculescu, este in prezent profesoara la Catedra de Limbi Straine, a terminat doctoratul in Filologie in limba engleza si pana acum a fost plecata cu burse de studiu si cercetare in 5 tari din Europa.

Pare sa nu fi abandonat pasiunea pentru muzica si astfel intentioneaza acum sa se relanseze in acest domeniu. Pentru ca nu are inca un proiect muzical complet, vrea sa se inscrie la „Vocea Romaniei”.

abracadabra

Conform Cancan, ea accepta sa o ia de la zero si sa isi faca aparitia la preselectiile „pe nevazute”, cot la cot cu alti concurenti mai mult sau mai putin talentati.

In cazul in care vocea ei va fi placuta de juriul, Mica va ajunge sa concureze in show-ul de la Pro TV, postul de televiziune la care a si aparut in anii 90, alaturi de colegii de la Abracadabra.

Copiii de atunci din echipa emisiunii, acum oameni in toata firea, au acum cariere in diverse domenii.

abracadabra-1

Mica este profesoara la Catedra de Limbi Straine, a terminat doctoratul in Filologie in limba engleza si pana acum a fost plecata cu burse de studiu si cercetare in 5 tari din Europa. Radu a absolvit Facultatea de Regie Film, lucreaza in publicitate dar si la lung metraje, este logodit si are o fetita de 6 luni, Geo a terminat tot Regie Film, face dublaje pentru desene animate si a lucrat si la serialul „State de Romania”. Andreea a absolvit tot Facultatea de Regie, dar dupa ce a fost producator o vreme, si-a deschis propriile afaceri.

mica-ducu-abracadabra
 
Ducu, in prezent sotul Dianei Dumitrescu, a terminat Facultatea de Jurnalism si a fost producator la postul ACASA la emisiuni sociale, de divertisment, au urmat seriale „Pacatele Evei”, „Daria, iubirea mea”, „Ingerasii”, si in prezent este producator de film si detine un studio foto profesionist, iar Dana Rogoz a terminat doua facultati, de Comunicare si Relatii Publice, dar si de Actorie, iar in prezent este actrita.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu