Stiri Interne

Mezoterapia capilara, alternativa la implantul de par?

Scris de Alexandru Manea

Caderea parului reprezinta o problema cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile. Cauzele pot fi de diverse, ereditare, hormonale, cauzate de alimentatie, de anumite boli, de consumul de medicamente, de stres ori din cauza procedurilor cosmetice agresive. Mezoterapia capilara, alternativa la implantul de par?

Mezoterapia capilara, alternativa la implantul de par?

In golurile de la nivelul scalpului, unde firele de par au cazut, de cele mai multe ori radacina este sufocata de derm si are, prin urmare, nevoie sa fie stimulata pentru a produce un nou fir. Astfel a aparut o procedura cosmetica noninvaziva denumita mezoterapia capilara, ce are scopul de a desfunda canalele inchise si de a stimula regenerarea firelor de par de la radacina.

“Mezoterapia capilara stimuleaza cresterea unor noi fire de par in zonele afectate de alopecie. Reprezinta o prima solutie foarte buna pentru a regenera si a stimula cresterea unor noi fire de par de la radacina. Este indicata in cazurile in care avem fire de par din ce in ce mai subtiri ori apar goluri pe scalp din cauze firelor pierdute. Pentru ca radacina este acoperita de piele iar bulbul este sufocat, noi actionam prin stimularea acelei zone cu ajutorul dispozitivului cu microace, desfundam canalele si introducem cocktail-ul de substante hranitoare care stimuleaza radacina si regenereaza firul de par. Dupa aproximativ o luna incepe sa creasca puful, noile fire de par. Mezoterapia capilara de la Famisoo poate fi o prima solutie pentru problema caderii parului”, explica Adriana Bican, manager Clinica Famisoo (www.famisoo.ro).

In functie de gradul de dezvoltare al alopeciei sunt necesare mai multe sedinte de mezoterapie capilara. O sedinta de tratament are pretul de 800 de lei. Aceasta procedura reprezinta, pentru multe persoane, o alternativa a implantului de par, fiind mult mai putin costisitoare.

Clinica Famisoo a dezvoltat in Romania conceptul HOLISTIC BEAUTY 360, menit sa vindece, sa infrumuseteze si sa cultive emotional.

FAMISOO. Clinica de HOLISTIC BEAUTY 360 care iti infrumuseteaza simultan sufletul si corpul

Se imbina astfel patru directii deosebit de importante: procedurile estetice menite sa infrumuseteze aspectul exterior, evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta, consiliere si coaching pentru dezvoltare personala, precum si terapiile de vindecare alterative (ex: tetha healing, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, electropunctura, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie si bioenergoterapie).

 

 

Scrie un comentariu