Evenimente

Metaverse Unplugged: cursul care explică totul despre WEB 3.0!

Scris de Ana Kozma

S-a lansat Metaverse Unplugged, un masterclass dedicat agențiilor și companiilor care vor să înțeleagă concepte și moduri de utilizare ale noilor tehnologii. Cursul explică termeni și concepte precum WEB3.0, NFT, DAO, Play2Earn, Blockchain și oferă stategii și viziune pentru noul mediu în expansiune, numit Metaverse.

Metaverse Unplugged: cursul care explică totul despre WEB 3.0!

Metaverse este un concept la modă, dar dincolo de modă este o revoluție tehnologică și conceptuală. Acesta va schimba complet modul în care ne raportăm la mediu, la banduri, la comunicare.

“Experiența mea acumulată în aproape 10 ani de tehnologie creativă în zona interactivă de AR și VR, alături de backgroundul în comunicare vizuală, m-a ajutat să pun la punct un curs despre noul internet WEB3.0 – Metaverse prin care te voi purta prin istoria Internetului. Vom explora împreună cum fiecare etapă a adus un plus de valoare modului în care interacționăm. Mi-am propus să explorăm tehnologii care astăzi compun Metaverse-ul și să înțelegem cum funcționează. Am exemple de bune practici ale unor companii și brand-uri care au experimentat începuturile Metaverse-ului. Desigur, vom analiza în detaliu campanii de marketing ce folosesc NFT-uri și vom povesti despre lumi virtuale descentralizate”, spune Adrian Posteuca, trainer-ul și autorul cursului interactiv.

Prin Metaverse Unplugged, Adrian Posteuca își propune să analizeze ce înseamnă moda și bunurile virtuale, dar si noile identități, numite Avatars.

“Ca în orice mediu nou, vom explora etica, probleme legale și vom încerca să analizăm viitorul interacțiunii umane. Dincolo de modă și hype vom dezbate <<la rece>> modul în care se va schimba comportamentul clientului/utilizatorului prin utilizarea Metaverse. În acest Masterclass vom încerca să dăm o definiție comună Metaverse-ului, să înțelegem spațiul în care se desfășoară, dar și tehnologiile care îl dezvoltă.

Metaverse Unplugged este bun pentru tine și colegii tăi pentru că aduce toți membrii echipei la același nivel de înțelegere a tehnologiei. Împreună, puteți privi în același fel spre Internetul Web3.0 și propune campanii, idei și concepte pentru consumatorul viitorului”, spune Adrian Posteuca.

Autorul Metaverse Unplugged, Adrian Posteuca este “evanghelist” al Realității Augmentate, speaker de tehnologie și Tehnology Futurist cu proiecte locale și internaționale. Adrian activează în zona de tehnologie interactivă din 2013. A educat publicul și piața în domeniul tehnologiilor creative și a dezvoltat proiecte de AR și VR, holograme, blockchain; având acreditări și cursuri: Metaverse and NFTs for Marketing

Leading like a Futurist

What business leaders need to know about web3.0

Leading innovation

De-a lungul timpului, Adrian Posteuca a lucrat la proiecte de Future Retail and Future Advertising care îmbină inteligența artificială cu experiența de shopping și cu vizualizările în Realitate Augmentată, noi concepte ce au schimbat experiența în retail; a avut proiecte în zona artei care s-au dezvoltat spre experiențe digitale, etc.

Unde te poți înscrie la CURS? Accesând acest LINK

Scrie un comentariu