ADPM Cool Stiri externe

Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired

Scris de Iancu Iulia

Legendara trupa Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired, intr-un concert senzational ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala.

Trupa Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired, intr-un concert senzational ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala. Biletele se pun in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe metallica.emagic.roeventim.ro si iabilet.ro. In deschidere vor canta trupele Ghost si Bokassa.

Turneul Worldwired se intoarce in Europa si Marea Britanie intre 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfasoara pe stadioane, in parcuri si chiar la un castel. Dupa seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depasit recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de tari. Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

 

Fiecare bilet cumparat include si cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, in format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achizitiei de bilet cu instructiuni pentru a-si descarca albumul.

Scrie un comentariu