Stiri Interne

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea in Romania a unui spital de oncologie pediatrica

Scris de Alexandru Manea

Membrii formatiei Metallica au donat 250.000 de euro Asociatiei Daruieste Viata. Banii vor fi foositi pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea in Romania a unui spital de oncologie pediatrica

Inaintea concertului pe care l-au sustinut miercuri seara pe Arena Nationala din Bucuresti, membrii trupei Metallica au facut o donatie semnificativa pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. Este vorba de 250.000 de euro, donatie ce va contribui la construirea unui spital pe 9 niveluri, 6 etaje si cu o suprafata de 12.000 mp.

„Metallica se alatura initiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicata social din Romania”, a fost mesajul comunicat pe pagina de Facebook a asociatiei Daruieste Viata.

Concertul sustinut de James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitara) si Robert Trujillo (bas) pe Arena Nationala, in cadrul turneului „Worldwired”, a fost al patrulea in Romania, dupa cel din 1999, sustinut in aceeasi locatie, fostul stadion Lia Manoliu, pe stadionul Cotroceni si in 2010, la Romexpo, in cadrul Sonisphere.

 

View this post on Instagram

 

Here is your setlist for tonight! #MetInBucharest #WorldWired #Metallica

A post shared by Metallica (@metallica) on

Scrie un comentariu