Stiri externe

MET GALA 2018 va prezenta moda inspirata de biserica catolica

Scris de Administrator

Cea mai importanta noapte din industria modei – MET Gala – este la doar cateva saptamani distanta. Evenimentul de anul acesta va fi unul cu o pronuntata tenta religioasa, intrucat tema sa va fi „Trupuri Dumnezeiesti: Moda si imaginatia catolica”.

MET GALA 2018 va prezenta moda inspirata de biserica catolica

MET Gala 2018 va avea loc pe 7 mai la Muzeul Metropolitan de Arta din New York. Cu siguranta tema aleasa, influenta catolicismului in moda, va provoca serioase controverse pe covorul rosu si nu numai.

Gala a primit, totusi, aprobarea Vaticanului. De altfel, pe langa cele 150 de piese de designer, expozitia Institutului de Costume va include si 50 de articole de imbracaminte si accesorii imprumutate de la Vatican. Printre brandurile prezente, vor fi Dolce&Gabbana si Versace, ambele avand o istorie de folosire a subtilitatilor religioase in creatiile lor. Aparitiile neasteptate ale evenimentului vor fi Chanel si Valentino.

„Stim ca subiectul ar putea naste controverse printre catolicii de dreapta sau conservatori si pentru catolicii liberali”, a declarat curatorul sef Andrew Bolton, celor de la New York Times. Dar, el a clarificat ca expozitia se concentreaza „pe o ipoteza comuna despre ceea ce noi numim imaginatia catolica si modul in care a inspirat artisti si designeri si le-a modelat creativitatea”.

Desi inca este neclar cum vor aborda participantii de top aceasta tema sensibila, pe covorul rosu, toata lumea se asteapta sa vada o multime de subtilitati religioase simbolice si poate chiar cateva declaratii indraznete despre religie.

Cele mai HOT cupluri de la Met Gala 2017!

Gazdele Galei MET din acest an, vor fi Rihanna, Amal Clooney si Donatella Versace. Anul trecut, Katy Perry si Pharrell Williams au avut acest rol.

Atat pentru Rihanna, cat si pentru Amal, va fi prima data cand se vor afla in aceasta ipostaza.

In timp ce lista oficiala de participanti nu a facuta publica, inca, se asteapta sa fie prezenti clientii fideli ai evenimentului. Printre ei se numara Sarah Jessica Parker, Madonna, Katy Perry, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Gigi si Bella Hadid.

#Kimkardashian at #metgala #2016 #follow for more #updates

A post shared by met gala (@metgala_official) on

1 comentariu

Scrie un comentariu