Stiri externe

Met Gala 2018, dincolo de Red Carpet. Ce s-a intamplat.

Scris de Administrator

Vedete, modele, muzicieni si staruri ale cinematografiei, toti au avut parte de o experienta incredibila la extravaganta gala supranumita si „Oscarurile Coastei de Est”.

Met Gala 2018, dincolo de Red Carpet. Ce s-a intamplat.

Invitatii au pasit intr-un decor spectaculos si au fost purtati intr-o calatorie in care moda a mers mana in mana cu religia.

Tema ”Corpuri divine: Moda si Imaginatia Catolica” a starnit o multime de controverse. Curatorul sef al expozitiei, Andrew Bolton, a spus ca a intentionat sa evoce „atat conceptul, cat si experienta unui pelerinaj religios”. Iar galeriile de arta bizantina si medievala, precum si cele 50 de obiecte vestimentare religioase, imprumutate de la Vatican au reusit sa induca fix acest sentiment.

Conform criticilor, Met Gala 2018 este de departe cea mai reusita editie de pana acum. La asta au contribuit uimitoarele tinute in care au stralucit vedetele, mitrele, aureolele, aripile de ingeri si crucile. Iar showul Madonnei a fost fix cireasa de pe tort.

Invitatii au platit intre 30.000 si 275.000 de dolari pentru o masa. Insa nu in zadar. Ei s-au delectat cu produse inspirate din bucataria romana, de la gustari pe baza de branzeturi la homar, cotlete de miel, trufe si agrise in ciocolata. Responsabili de calatoria culinara a fost prestigioasa companie Oliver Chang Catering.

Madonna, aparitie senzationala la Met Gala purtand bijuteriile Narcisei Pheres

Designerul evenimentului, Raul Avila, sustine ca inspiratia lui a venit de la cinele din manastirile secolului al XIX-lea. Muzeul de Arta Metropolitana a fost umplut asadar cu mese mari, din lemn, bogate in flori si fructe proaspete asesate pe vase cu aur. Toate astea, tocmai pentru a evoca senzatia luxurianta si decadenta a vremurilor. Servetelele de fildes si scaunele de manastire din stejar, tapitate cu o frumoasa catifea rosie i-au facut pe oaspeti sa se simta ca in PARADIS.

1 comentariu

Scrie un comentariu