Evenimente

Mercedes-Benz conduce artistii momentului catre trofeele Media Music Awards!

Scris de Administrator

Artistii invitati la Media Music Awards, prestigioasa gala muzicala de la Sibiu din 18 septembrie, vor avea la dispozitie modele Mercedes-Benz (Clasa A, Clasa C si Clasa V) cu care vor fi transportati pana in zona Green Carpet.

Corina Media Music Awards 2012

Prin parteneriatul cu Mercedes-Benz, Masina Oficiala, organizatorii evenimentului Media Music Awards vor asigura limuzine pentru ca vedetele participante sa beneficieze de tot confortul si siguranta necesare.

Smiley Media Music Awards 2012

Astfel, Antonia, Andra, Vunk, Akcent, 3 Sud Est, Guess Who, Holograf, Delia, Elena Gheorghe, Sore, Corina, Fly Project, Maximilian, Whats Up si multi altii isi vor face aparitia la ceremonia Green Carpet coborand din autoturisme Mercedes-Benz.

Andra Media Music Awards 2012

Sloganul Clasei A este „Pulsul unei noii generatii”, asa ca aceasta este masina perfecta pentru a reprezenta cei mai importanti artisti ai momentului si noua generatie de muzica pe care o promoveaza.
Eleganta si amploarea acestui eveniment anual este reflectata si de celelalte autoturisme prezente la eveniment, Clasa C si Clasa V, noile modele inovatoare din portofoliul Mercedes-Benz.

Andreea Banica Media Music Awards 2012

Cei mai in voga artisti ai momentului vor fi prezenti in seara de 18 septembrie la Sibiu, pentru a canta, a urmari show-ul sau a fi premiati in cadrul ceremoniei Media Music Awards, singura gala muzicala din Romania in care premiile se acorda pe baza numarului de difuzari media ale artistilor si ale pieselor acestora din ultimele 12 luni, monitorizate de Media Forest. Acest mecanism asigura impartialitate si transparenta totala asupra decernarii trofeelor.

Afis MMA 2014 artisti

La evenimentul de la Sibiu, desfasurat in Piata Mare, vor lua parte peste 30.000 de spectactori. Intrarea este libera.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

Scrie un comentariu