News Special

ADPM Special! Ce s-a intamplat cu actorii din Melrose Place!

Scris de Sorin Dutoiu

Daca aveti peste 30 de ani, probabil la inceputul anilor 90 va numarati printre fanii serialului „Melrose Place”. Au trecut mai bine de 20 de ani de la difuzarea acelei productii. Iata ce s-a intamplat, intre timp, cu actorii din rolurile principale.

Heather Locklear arata si in prezent impecabil, desi a trecut de 50 de ani. Actrita o interpreta in serial pe Amanda Woodward, cea care dorea sa detina controlul asupra a tot ce se intampla in jurul ei, calcand pe cadavre pentru a-si indeplini scopul.

Dupa incheierea filmarilor pentru Melrose Place, Heather a mai prins roluri in Ally McBeal, Spin City si in noua serie Melrose Place, insa, in prezent, se confrunta cu tulburari de anxietate si depresie.

La inceputul acestui an, a fost la un pas de moarte, dupa ce a ingerat un cocktail de medicamente, in combinatie cu alcool.

Thomas Calabro, cuceritorul medic Michael Mancini, pare sa fi intalnit secretul tineretii fara batranete. Trecerea anilor nu si-a lasat amprenta pe chipul lui, desi are in prezent 53 de ani.

Actorul a mai prins roluri in „Nip/Tuck”, „Touched by Angels” si in noua serie Melrose Place, pentru ca recent sa aiba o aparitie fulger in serialul de adolescenti „Glee”.

Josie Bissett (42 ani), interpreta rolului Jane, joaca in prezent in seria „The Secret Life of the American Teenager”, difuzata de ABC. A fost casatorita cu Rob Estes si are doi copii. Pana in prezent, a scris doua carti pentru mamici si o carte pentru copii.

Pe Marcia Cross, cei mai multi dintre voi o stiti, probabil, din serialul „Neveste disperate”, insa, la inceputul anilor 90 s-a remarcat in Melrose Place cu rolul Kimberly, iar una din scenele memorabile a fost cea in care si-a scos peruca pentru a arata cicatricile de dupa operatia pe creier pe care a suportat-o. In prezent, Marcia (50 ani) este casatorita cu Tom Mahonaey si are doua gemene.

Andrew Shue (45 ani), unul din barbatii dupa care suspinau adolescentele in urma cu 20 de ani, celebrul Billy, nu a mai prins roluri in filme si in prezent se implica in diverse actiuni caritabile, fiind unul din proprietarii asociatiei DoSomething, dar si al unui site de socializare pentru tinerele mamici, CafeMom.

Courtney ThorneSmith (45 ani), interpreta rolului Alison Parker, cea care se confrunta cu atat de multe probleme, atat la serviciu, in viata amoroasa, ajungand in final intr-un centru de reabilitare din pricina consumului exagerat de alcool, a primit apoi roluri mai „cuminti” in „Ally McBeal”, „According to Jim” sau „Two and a Half Men”.

In urma cu patru ani, a adus pe lume primul sau copil, pe Jake, si este in prezent casatorita cu Roger Fishman.

Pe Doug Savant (48 ani) il stiti, probabil, mai degraba din serialul „Neveste Disperate”, insa in urma cu 20 de ani a jucat unul din primele roluri de gay dintr-un serial pentru adolescenti.

Matt Fielding, asa cum era el numit in serial, a murit intr-un accident de masina, pentru ca apoi, din jurnalul sau sa reiasa o serie de secrete despre personajele care jucau in serial.

Doug a jucat in ultimii opt ani in „Neveste Disperate”, este casatorit cu Laura Leighton, actrita din Melrose Place, cu care are patru copii.

 

Grant Show (50 ani), baiatul rau din Melrose Place, care interpreta rolul lui Jake, a jucat dupa incheierea serialului in productii precum „Swingtown”, „Strong Medicine”, „Six Feet Under” sau „Private Practice”.

Jack Wagner (53 ani), medicul fara scrupule din Melrose Place, a fost logodit cu Heather Locklear, de care s-a despartit anul trecut. Cariera lui in actorie a inclus un rol in „The Bold and Beautiful” si a participat pret de doua saptamani la „Dancing with the Stars”.

Rob Estes (49 ani), interpretul rolului Kyle McBride, cel care ajunsese sa creasca copilul lui Michael si al lui Jane, a prins recent un rol in noua serie „90210”, insa fara alte aparitii importante. A fost casatorit timp de 14 ani cu Josie Bissett, colega lui din Melrose Place, de care a divortat in 2006.

Kristin Davis (47 ani) a jucat rolul Brooke Armstrong in Melrose Place, ramane in memoria fanilor serialului, dupa ce a mintit ca este insarcinata si a murit ulterior inecata in piscina din complexul in care locuiau toti tinerii din serial.

Kristin a primit ulterior rolul Charlotte, din serialul de succes „Sex and the city”. In prezent, este mama adoptiva a unei fetite, Gemma Rose.

Daphne Zuniga (50 ani), fotograful Jo din serial, cea care a avut relatii cu Jake si cu fratele sau Jess, a primit ulterior roluri in „American Dreams”, „Beautiful People”, si, mai nou, in „One True Hill”.

Actrita se implica frecvent in actiuni care sprijina mediul inconjurator si este membra in comitetului executiv al organizatiei Earth Communication Office (ECO).

Scrie un comentariu