Stiri externe

Melanie Griffith, suparata tare pe Banderas! Cere in instanta custodia celor trei caini!

Scris de Christian Stan

Dupa 18 ani petrecuti impreuna, Melanie Griffith a intentat divortul citand “divergente ireconciliabile”. Mai mult, actrita cere custodia deplina a fiicei lor in varsta de 17 ani, Stella, dar si asupra celor trei caini ai lor. Melanie pretinde ca iubeste mai mult patrupedele decat Banderas…

melanie-griffith-banderas

Se pare ca Melanie Griffith este tare suparata pe Antonio Banderas, iar motivul divortului pare sa fie un act de infidelitate survenit dupa 18 ani. Se aude ca actorul i-ar fi fost infidel, insa zvonurile nu au fost inca confirmate oficial si nicio dovada in acest sens nu exista pe moment…

Dupa ce a intentat divortul de Banderas invocand „divergente ireconciliabile” si a cerut in instanta custodia fiicei lor, Stella, in varsta de 17 ani, iata ca Melanie nu se opreste aici si cere custodia… celor trei caini ai cuplului. Cei doi au adoptat in timpul mariajului un terrier, un ciobanesc german si un labrador, iar Melanie pare hotarata sa nu-l lase pe Antoni sa ramana cu patrupedele. In actele inaintate instantei, Griffth pretinde ca iubeste mai mult cainii decat Banderas.

Daca la impartirea cainilor exista deja mari discutii atunci cei doi vor lua foc cand la discutiile despre impartirea averii, estimata la 50 de milioane de dolari.

melanie-antonio

Melanie si Antonio au adunat pana acum in jur de 50 de milioane de dolari in conturi, dar au si patru case in diferite colturi ale lumii. Acestia au un apartament in New York, o casa de vacanta la Aspen (Colorado), o casa de vacanta la Marbella (Spania) si o vila uriasa la Los Angeles.

„Banii nu au fost niciodata o problema pentru ei. Mereu au avut in conturi mai multi bani decat ar fi crezut oricine, rezultati in urma unor investitii profitabile in restaurante si imobiliare. Cei doi au actiuni la mai multe restaurante care merg bine, iar fiecare le aduce, anual, cel putin 1 milion de dolari profit”, declara o sursa apropiata celebrului cuplu.

Cel mai probabil cei doi soti vor decide sa isi imparta in mod egal suma de bani din conturi, insa Melanie si-a manifestat deja intentia de a ramane in posesia vilei din Los Angeles si a casei de vacanta din Spania. Banderas va ramane, cel mai probabil, cu apartamentul din New York si casa de vacanta din statiunea montana Aspen.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu