Stiri externe

Melanie B recunoaste ca este bisexuala! A avut o iubita vreme de patru ani!

Scris de Christian Stan

Surpriza! Melanie B, fosta componenta a trupei Spice Girls, recunoaste ca la viata ei a experimentat si relatiile amoroase cu femei. Melanie B povesteste deschis ca a avut vreme de patru ani o relatie cu o femeie, insa declara ca acum este fericita alaturi de barbatul alaturi de care formeaza un cuplu de mai bine de sapte ani.

melanie b bisexuala

Melanie B este bisexuala si nu ascunde acest lucru. Cu toate ca de sapte ani formeaza un cuplu alaturi de producatorul Stephen Belafonte, cantareata a recunoscut intr-un interviu ca a avut o relatie amoroasa cu o femeie vreme de patru ani. Pe aceasta a intalnit-o la scoala fiicei sale.

„Ei bine, am avut o relatie vreme de patru ani cu o femeie. Acum insa sunt maritata de sapte ani si sunt foarte fericita cu un penis acasa. Ha Ha! Sotul meu este un barbat remarcabil. Nu sunt rusinata de trecutul meu. Cand am vrut sa experimentez ceva anume am experimentat. Am avut o iubita si am fost fericita in perioada respectiva. Care este problema?”, declara Melanie B pentru The Guardian.

Cu toate ca a luat o pauza de la muzica in aceasta perioada, Melanie B face bani frumosi din prezenta ei in juriul emisiunii X Factor UK. Melanie B castiga 1 milion de lire sterline pe sezon.

Scrie un comentariu