Style Radar

Melania Trump și Brigitte Macron, întâlnire de „gradul 3”. Care a fost mai elegantă?

Scris de Alexandru Manea

Melania Trump și Brigitte Macron s-au întâlnit pentru prima dată în cadrul vizitei oficiale a soților Trump în Franța. Iată cum au ales să se îmbrace. Care a fost mai elegantă?

Melania Trump și Brigitte Macron, întâlnire de gradul 3. Care a fost mai elegantă?

Donald și Melania Trump se află pentru prima dată în vizită oficială în Franța. Cu această ocazie, Președintele Statelor Unite și cel al Franței a consolidat relația diplomatică, iar Primele Doamne au fost analizate de toată lumea din punct de vedere vestimentar.

Melania Trump a optat pentru un deux piece roșu Dior, cu pantofi stiletto în aceeași nuanță, iar Brigitte Macron pentru o rochie albă în croi de tip A, Louis Vuitton, până deasupra genunchilor, cu fermoar pe mijloc de sus până jos, și pantofi stiletto albaștri. Cele două Prime Doamne au compus astfel cromatic atât drapelul Franței cât și al Statelor Unite ale Americii.

Pe de altă parte, Donald Trump și Emanuel Macron au optat pentru costume bleumarin închis. Președintele SUA l-a ținut deschis, în stilul deja caracteristic, expunându-și în întregime cravata în nuanță albastru electric, iar Macron a ținut tot timpul sacoul închis.

~ July 13, 2017 ~ #melaniatrump

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Melania & Ivanka (@melania_ivanka_trump) on

#paris #france #notredame #melaniatrump #brigittemacron 🇫🇷🇺🇸

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet) on

#paris #france #notredame #melaniatrump #brigittemacron 🇫🇷🇺🇸

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet) on

Le rouge et le blanc #brigittemacron 👌

A post shared by kykla anja (@kyklaanja) on

Scrie un comentariu