Stiri externe

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

Scris de Alexandru Manea

Din ce in ce mai multi oameni sunt de parere ca Melania Trump a folosit o sosie la o aparitie publica recenta. Iata cum arata dublura care l-ar fi insotit pe Donald Trump in Alabama, zona afectata de uragan.

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

Donald Trump a vizitat zilele trecute zonele afectate de uragan din Alabama. Presedintele Statelor Unite a avut-o alaturi pe sotia lui, Melania Trump. Cel putin, oficial, deoarece tot mai multi oameni considera ca a fost, de fapt, o sosie a Primei Doamne.

Analizand o fotografie cu cei doi realizata in timpul vizitei, multi remarca diferente vizibile intre trasaturile femeii care l-a insotit pe presedinte si cele ale adevaratei Prime Doamne.

S-a declansat astfel o isterie pe social media, multi postand fotografiile cu dublura Melaniei alaturi de hastag-ul #fakemelania. Multi cred ca cea care a “inlocuit-o” este bodyguard-ul ei, care are trasaturi asemanatoare, insa este mai scunda.

Totusi, analizand alte fotografii realizate in timpul vizitei din Alabama, se poate observa ca cea care il insoteste pe Presedintele Americii este “adevarata Melania”.

In trecut au mai existat discutii de acest tip, Melania fiind acuzata de public ca si-a trimis dublura, alaturi de Donald Trump.

Donald Trump a ieșit în public cu sosia Melaniei?

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu