News Stiri externe

Mel B nu-si poate plati taxele la stat. Are datorii la Fisc de 650.000 de dolari.

Scris de Christian Stan

Cantareata Mel B si fostul ei sot datoreaza sute de mii de dolari statului american, in urma divortului lor. Cei doi trebuie sa platesca Fiscului doar pentru anul trecut fabuloasa suma de 650.000 de dolari.

Mel B sustine ca nu a putut sa tina pasul cu toate cheltuielile din ultima perioada. Confrom documentelor pe care publicatia The Blast le-a obtinut de la judecatori, Mel B primeste salariul abia dupa ce i se retine o parte din suma pe care ea o datoreaza pentru taxe.

Vedeta are aceste probleme financiare atat de mari pentru ca divortul de Stephen Belafonte a fost lung, dureros si costisitor.

Mel B are de crescut trei fiice din relatiile anterioare, iar situatia ei financiara nu o ajuta prea mult. Phoenix are 19 ani, Angel, 11, iar Madison are doar 6 ani. Nevoile lor sunt pe masura. Mel B a declarat ca nu este capabila din punct de vedere financiar sa plateasca in acest moment toate taxele pe care le are adunate.

Vedeta din trupa Spice Girls, face parte din juriul emisiunii concurs America’s Got Talent inca din 2013, dar contractul acesteia este pe terminate si nu stie daca va mai sau nu membra juriului, ceea ce inseamna ca situatia ei se va inrautati.

“Pana la sfarsitul lunii octombrie 2018 am contract cu America’s Got Talent. Nu stiu daca mi se va solicita sa lucrez in continuare sau daca imi vor reface contractul. Situatia mea financiara actuala a ajuns aici din cauza taxelor foarte mari pe care eu si Stephen n-am reusit sa le acoperim.”

Chiar daca nu este liniste in viata lui Mel B, se pare ca ea a intalnit barbatul care sa ii aduca zambetul pe buze si sa ii ofere bucuria de a trai. Ea a postat o poza cu un mesaj codat pe Instagram despre faptul ca a intalnit iubirea adevarata. Mel a scris:

“Modul in care el ma face sa rad si sa zambesc trezeste in mine fluturi pe care n-am crezut vreodata ca-i voi simti.”

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu