Stiri externe

Meghan și Harry, interviu la Hollywood. Bunicul Philip, aproape de deces.

Scris de Ana Kozma

Starea de sănătate a Prințului Philip, în vârstă de 99 de ani, se pare că este mai fragilă decât lasă să se înțeleagă reprezentanții Casei Regale. Iată ce se va întâmpla cu Prințul Harry și Meghan Markle în situația nefericită a decesului bunicului Philip.

Meghan și Harry, interviu la Hollywood. Bunicul Philip, aproape de deces.

Prințul Philip, în vârstă de 99 ani ani, a fost luna trecută internat în spital. Reprezentanții Casei Regale declară public că acesta se simte bine și răspunde la tratament, dar rămâne internat pentru a fi sub controlul medicilor. Conform zvonurilor însă, starea de sănătate a Prințului Philip ar fi în realitate extrem de fragilă. Zilele trecute, acesta a fost mutat recent la un spital specializat în cardiologie.

Operațiunea Forth Bridge se numește planul pus la punct de Familia Regală pentru momentul trecerii în neființă a Prințului Philip. Anunțul care va anunța decesul prințului este„Forth Bridge is down!” (Forth Bridge a căzut).

Informația va fi făcută publică printr-un comunicat oficial al Palatului Buckingham. Atunci, Marea Britanie va fi în doliu național, iar stagurile vor fi coborâte în bernă.

Se pare că Prințul Philip a spus deja ce își dorește să se întâmple atunci când el nu va mai fi. Își dorește o înmormântare discretă în stil militar. Ceremonia se va desfășura la Capela St. George (Windsor), iar acesta va fi înmormântat în Grădinile Frogmore ce împrejmuiesc Castelul Windsor. Cei care îl vor conduce pe ultimul drum vor fi doar membrii familiei, apropiații și șefii de state din Commonwealth.

Ce se va întâmpla însă cu Prințul Harry și Meghan Markle la moartea bunicului Philip? Conform presei britanice, Prințul Harry este sfătuit să zboare cât mai curând spre Marea Britanie pentru a-și lua bun rămas de la acesta. În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Statele Unite după ce au renunțat la statutul de membri ai Familiei Regale.

„Există o mulțime de discuții cu privire la Meghan și Harry în cazul unei înmormântări. Unde să fie așezați și cum să fie protejați de publicul britanic care i-ar putea huidui”, a declarat presei britanice o surse din interiorul Palatului Buckingham.

Îngrijorare la Palatul Buckingham. Prințul Philip a fost internat în spital.

Scrie un comentariu