Stiri externe

Meghan și Harry au făcut anunțul: vor avea o fetiță!

Scris de Ana Kozma

În cadrul interviului amplu pe care i l-au acordat recent celebrei Oprah Winfrey, Meghan și Harry au făcut marele anunț: vor avea o fetiță! Iată ce au declarat cei doi.

Meghan și Harry au făcut anunțul: vor avea o fetiță!

Luna trecută, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat oficial faptul că urmează să devină pentru a doua oară părinți. Acum, în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, cei doi au dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă!

Meghan Markle este însărcinată din nou. A amânat vestea până deja sarcina e vizibilă.

Harry și Meghan vor avea o fetiță, iar micuța urmează să vină pe lume în vara acestui an.

„Să ai un băiețel și o fetiță… ce ai putea să îți dorești mai mult? Avem familia noastră!”, a declarat Prințul Harry.

Ducele și Ducesa de Sussex sunt deja părinții unui băiețel în vârstăă de aproape 2 ani. Archie Mountbatten Windsor s-a născut în luna mai a anului 2019. Tot în cadrul acestui interviu, Meghan Markle a făcut câteva dezvăluiri șocante. A povestit că au existat comentarii rasiste cu privire la culoarea pielii copilului ei în interiorul monarhiei britanice.

”În lunile în care eram însărcinată, vorbeam despre faptul că fiul nostru nu va avea siguranță, nu va avea un titlul. În plus, existau conversații despre cât de închisă la culoare va fi pielea lui atunci când se va naște. Astea sunt discuții pe care familia le-a avut cu Harry. A fost foarte greu pentru mine”, a povestit ea.

Ce au declarat Meghan și Harry despre familia regală în interviul pentru Oprah

Scrie un comentariu